Skip to content

Over Credim

CREDIM

Uw partner bij het correct verwijderen van asbesthoudende materialen.

Credim, een ambitieus & energiek bedrijf streeft ernaar alle risicovolle, asbesthoudende materialen in onze leefomgeving op een correcte wijze te verwijderen. Het saneren van asbest vraagt de nodige kennis & vaardigheid. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, gaande van asbestsaneerders tot projectleiders, zijn we in staat asbestsaneringen groot en klein tot een foutloos einde te brengen.

Aangezien er gedurende het asbestverwijderingsproces aanzienlijk wat risico’s aan het licht komen, worden onze medewerkers intensief getraind. Dit resulteert tevens in het feit dat we over alle nodige certificaten beschikken zodanig de meest complexe projecten uitgevoerd kunnen worden.

Arbeidsveiligheid, welzijn van klant en medewerker, het creëren van een gezonde werkomgeving én het voorkomen van materiële/ milieuschade , dit zijn de prioritaire doelstellingen waarrond de gehele bedrijfsvoering van Credim BV gebouwd is. Allen zijn ze nauw verbonden met de kwaliteit van de geleverde diensten en vormen ze de basis van onze bedrijfscultuur.

Nood aan de verwijdering van asbesthoudende materialen?

Laat het ons weten en neem contact op.